Färdigklippt, bockat och klart

Hercules armeringsfabrik erbjuder färdigklippta och bockade armeringsjärn i form av nät eller längder som levereras direkt till projektet. Allt du behöver göra är att skicka din armeringsspecifikation så ordnar vi resten.

Vår armeringsfabrik levererar idag järn till olika projekt över hela Sverige. Att arbetet sker i Hercules regi är fördelaktigt för dig på flera sätt.

Spara tid och pengar

Klippning och bockning är ofta en tidskrävande procedur när den görs med en mindre klippmaskin på arbetsplatsen. Genom att låta oss koordinera volymerna och bearbeta armeringen på fabriken, sparar projektet värdefull tid. Våra stora, avancerade maskiner har kapacitet att klippa och bocka ett helt ton armeringsjärn på bara en timme.

Kvalitet och certifikat

Hercules Armering är certifierad för klippning, bockning och riktning av armeringsjärn från coils för den svenska, norska och danska marknaden av GlobeCert AB. Vi är också certifierade för icke lastbärande svetsar (så kallad häftsvetsning) för den svenska marknaden. Vi använder oss av armeringsförteckningar enligt Svensk Armering Typlblad 2A. Hercules Armering är certifierad i ISO 9001:2015 (kvalitet), ISO 14001:2015 (miljö) och ISO 45001:2018 (arbetsmiljö). Vår byggvarubedömning har ID 47235.

Miljövarudeklaration armering – EPD

GlobeCert AB, Produktcertifikat förädling av armering

GlobeCert AB, Process certifikat svets

Kontakta oss om armering

Srdan Jovic
Försäljning
Tel: +46 790 72 75 15
Skicka mail
Petter Rylén
Försäljning
Tel: +46 790 65 94 30
Skicka mail
Andreas Elmehed
Innesälj
Tel: + 46 11 21 06 73
Skicka mail

Välj en annan tjänst inom armering:

Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy