Geokonstruktör inom avdelning Innovation&Design

HERCULES Grundläggning AB är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Hercules är en division i NCC Industry och levererar förutom grundläggning även klippt och bockad armering från egen fabrik. Idag är vi ca 350 anställda och omsätter över 1 miljard kronor.

Hercules växer! Vi ser positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker en Geokonstruktör inom vår avdelning Innovation & Design (I&D) placering i Solna.

Rollen hos oss
Som geokonstruktör ansvarar du för projektering och designarbete i nära samarbete med entreprenadregioner samt central utveckling av metoder, program, tillverkning mm.

I&D jobbar med Hercules kärnverksamheter som pålning, stödkonstruktioner och jordförstärkning och är aktiv i anbudsdesign, bygghandlingar, projektstöd och teknisk utveckling. I&D stödjer Hercules entreprenadregioner i teknikfrågor.

I&D består idag av fem geokonstruktörer varav tre är placerade i Göteborg och två i Solna.

Rollen innefattar inläsning av projektens handlingar, deltagande i projektmöten samt att utföra designarbetet i anbudsförfrågningar samt produktionsprojekt. Du håller dig aktivt underrättad om nya produktionsmetoder, material och maskiner. Du kommer att vara en viktig del i vår strävan att stärka vår position på marknaden.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Nu söker vi dig som har minst några års erfarenhet från rollen som geokonstruktör/ geotekniker/konstruktör. B-körkort samt god datavana är ett krav.

Vi tror att du som person är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och är van att arbeta målmedvetet mot givna deadlines. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som medarbetare inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och följer dessa.

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs med att jobba både självständigt och i team. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att skapa resultat tillsammans med människor.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaranställning. Placeringsort är Solna och resor förekommer i tjänsten.

Kom och väx!
Hos oss i Hercules erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Anne Unverzagt, Teknikchef 070-2764104. Registrera din ansökan med CV och personligt brev här, så snart du kan då urval sker löpande, dock senast 2017-11-26.

Gå tillbaka

Hercules på LinkedIn

Publicerat för sen:

Granne med Bromma Blocks och Bromma flygplats grundlägger vi för den 50 000 kvm stora fastighet som NCC köpt av ICA Fastigheter för att utveckla kontor, butiker och hotell med d...

Läs mer »

Publicerat för sen:

Vår etablering i Piteå är ett strategiskt val för att förse den norrländska marknaden med armering, säger George Afram, sektorchef Hercules Armering,

Läs mer »

Publicerat för sen:

Läs mer om vårt arbete med nya Riksarkivet och hur vår kund tyckte att det var att samarbeta med oss.

Läs mer »

Hercules på Facebook

Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy