Hercules rekryterar Hanna Bocander till rollen som ny marknadschef för Skandinavien

”Som den största aktören inom grundläggning och ledande i branschen inom innovation och miljöfrågor är rekryteringen av en ny marknadschef ett viktigt steg i Hercules arbete med att utveckla och vårda vårt varumärke. Med Hanna i vårt lag kommer vi ha möjlighet att i ännu större utsträckning fokusera på vår strategi för försäljning, kommunikation och marknadsföring. Jag är övertygad om att våra kunder och medarbetare på ett positivt sätt kommer att märka av vår satsning”, säger Mats Norberg VD på Hercules.

”Hanna Bocander har en spännande bakgrund och stor erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och försäljning. Hanna har dessutom ett intresse och engagemang
för samhällsbyggnad och vi tror att hennes samlade kompetens kommer att vara en viktig tillgång i en tid av hög tillväxt och stor efterfrågan på Hercules tjänster”, fortsätter Mats Norberg.

Hanna kommer närmast från tjänsten som marknadsansvarig på Wolters Kluwer Scandinavia.

Vi på Hercules önskar Hanna välkommen och lycka till i sin nya tjänst!

Om Hercules:
Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.
År 2016 var vi runt 260 anställda och hade en omsättning på cirka 1 miljard SEK.
Herculeskoncernen ingår i NCC Industry och är dessutom medlem i European Federation of Foundation Contractors (EFFC).

Gå tillbaka
Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy