Öppet hus och invigning av armeringsfabriken i Norrköping i september

Hercules Armerings nya fabrik i Norrköping har varit igång ganska länge nu. Men bland annat på grund av den rådande pandemin har man inte haft möjlighet att visa upp fabriken och verksamheten. Men nu är det dags. Den 1-3 september är alla som vill välkomna till fabriken som håller öppet hus. En förkortad digital version kommer också finnas.

Rundvandring i fabriken samt besök i NCC:s prestigeprojekt Inre Hamnen Norrköping står på programmet för alla besökare. Vid rundvandringen ges möjlighet att få se alla toppmoderna maskiner som används i produktionen och att ställa frågor om verksamheten och organisationen.
– Vi tycker att det är viktigt att alla våra befintliga och framtida kunder får chansen att på nära håll se hur vi jobbar och vad vi gör, säger Hercules Armerings chef Petter Rylén.

Rundvandringen i fabriken kommer också presenteras i en digital version på MyNCC för den som inte har möjlighet att fysiskt besöka fabriken.
– Som ett alternativ för den som kanske bor långt från Norrköping eller av andra skäl inte kan vara med fysiskt kommer vi filma en rundvandring så att alla får möjlighet att se och förstå verksamheten. Det är viktigt att vi når ut till så många som möjligt. Men den digitala visningen kommer förstås inte ge en alls lika omfattande bild av vad vi gör och hur vi jobbar utan rekommendationen är förstås att de som kan ska ta sig till Norrköping, säger Petter Rylén.

För alla långväga besökare erbjuds hjälp med hotellbokning inklusive rabatt på priset och det kommer att bjudas på mat under dagen. Det blir också tipspromenad med fina priser. Det blir också en invigning av fabriken, vars verksamhet varit igång ganska länge. Band kommer klippas av ett av kommunalråden.
– Intresset hittills är stort för att komma på besök och vi räknar med många deltagare. Det här är en fantastisk chans att se vad vi gör och få bolla tankar med oss som jobbar här. Vi hoppas också att det ska vara inspirerande och ge nya idéer kring hur vår armering kan användas på bästa sätt, säger Petter Rylén.

Plats: Hercules Armerings fabrik i Norrköping
Tid: den 1-3 september 2021
Anmälan och frågor: Srdan Jovic, srdan.jovic@hercules.se

Gå tillbaka
Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy