Låt Hercules Armering underlätta för dig

Armering är ett intressant område där planering, tillverkningsprocesser och logistik spelar stor roll för slutresultatet. Hercules Armering underlättar ditt projekt genom att erbjuda snabba och kostnadseffektiva leveranser av förädlade armeringsjärn över hela Sverige.

Om du vill kan du dessutom få hjälp med montering och iläggning. Sedan 2008 förädlar vi armeringsjärn för alla ändamål i egen regi. Genom att koordinera volymerna kan vi sänka kostnaderna och förkorta planeringsfasen i projekten till glädje för våra kunder.

Genomtänkt process

I armeringsfabriken i Norrköping erbjuder vi färdigklippt och bockad armering till projekt över hela Sverige. Allt du behöver göra är att skicka din armeringsspecifikation så producerar och levererar vi armeringsjärnen direkt till arbetsplatsen. Om du vill bistår vi gärna med iläggning och montering.

Järnen tillverkas i olika dimensioner beroende på om du behöver anläggningsarmering för grövre konstruktioner eller järn som passar lättare konstruktioner som till exempel hus. Kamarmering är vanligast men Hercules Armering erbjuder även släta järn.

Dra nytta av effektiv logistik

En väl fungerande logistik är en viktig parameter för att arbetet ute på arbetsplatsen ska flyta på effektivt. Därför har Hercules Armering en egen logistikexpert som enbart arbetar med logistik och ansvarar för frågor som materialbevakning, inköp samt transportplanering.

Vad gäller transportkoordinering och distribution ut till byggarbetsplatserna har Hercules Armering egna trailrar och transporter samt ett nära samarbete med ett erfaret logistikföretag som har medarbetare på plats i fabriken. Vi levererar i hela Norden.

Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy