Awareness Day på armeringsfabriken i Norrköping

Vid årets Awereness Day på armeringsfabriken i Norrköping genomfördes olika övningar för att ytterligare utveckla säkerheten på arbetsplatsen. Både genom diskussioner och med praktiska övningar. Alla deltog med stort intresse och engagemang.

Intill den befintliga armeringsfabriken bygger NCC en ny och större anläggning till Hercules Armering. Vid morgonens inledande möten redogjordes och diskuterades olika tänkbara scenarier där mötesdeltagarna skulle ta ställning till hur man ska agera. Utifrån det vidtog intensiva och engagerade diskussioner med alla deltagare. Bland det som lyftes fram som viktigt var man måste hjälpas åt och man måste lyssna på varandra.

– Jag tycker att det är väldigt viktigt att vi hela tiden jobbar progressivt med vår säkerhet. På många områden är vi bra men vi kan alltid bli bättre och det måste vi hela tiden sträva efter att vara. Vi ska vara den säkraste aktören i branschen, säger Henrik Landelius, chef för affärsområdet Building Sverige, som deltog i arbetsplatsens Awareness day-aktiviteter.

 

Gå tillbaka
Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy