Håkan Hakeröd ny Sektorchef för Hercules Grundläggning Sverige

– Jag är väldigt glad att Håkan vill ta sig an uppdraget som chef för Hercules svenska grundläggningsverksamhet. Håkan har lång erfarenhet från olika roller inom NCC, nu senast som biträdande regionchef för Hercules Region Syd. Håkans personliga egenskaper och  erfarenheter är värdefulla för verksamheten, säger Mats Norberg, chef för Hercules Grundläggning

– Jag känner mig varmt välkomnad och ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta med Hercules. Vi är inne i en oerhört spännande period med många komplexa projekt, både små och stora. Jag kommer kliva in i rollen successivt, det är lika viktigt för mig att avsluta och lämna över de projekt jag jobbar med här i region Syd.

 

C sedan 1991 och har lång och gedigen erfarenhet från de flesta linjechefsrollerna inom NCC Industry (tidigare NCC Roads). Under åren har han arbetat som arbetsledare, platschef, arbetschef, avdelningschef, affärsenhetschef och som Sektorchef för Asfalt Sverige.  Sedan augusti har Håkan som arbetat i regionledningen tillsammans med Martin Fjellman på Hercules Region Syd.

Gå tillbaka
Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy