Välkommen till Hercules nya huvudkontor!

Herrjärva torg 4 är besöksadressen till Hercules nya huvudkontor i Solna. Hercules huserar förstås i NCC:s nya huvudkontor som är byggt intill det gamla. När man byggt det nya kontoret har man satsat mycket på att återvinna material från det gamla kontoret.

Den som i fortsättningen vill besöka Hercules huvudkontor behöver inte flytta sig särskilt långt från det gamla kontoret. Faktiskt bara runt hörnet. Hercules och NCC:s nya kontor är stort och luftigt med en central del i ljust trä som ska uppmuntra till att av friskvårdsskäl använda trapporna i stället för hissarna. Besökare är välkomna till våningarna 2, 3 och 4 där det finns gott om utrymme för möten i olika former.

Mycket fokus har lagts på att använda hållbara material och solpaneler är inbyggda i fasaden. Totalt är kontoret på närmare 17 000 kvadratmeter och ska inrymma runt 800 medarbetare.
Den som kommer på besök kan anmäla sig i receptionen på plan 2 där det också finns lunchrestaurang och café. I garaget under byggnaden finns gott om parkeringsplatser för besökare.
Värt att nämna är förstås att det nya kontoret är byggt på fast grund. Grundläggningsarbetet är givetvis utfört av Hercules.

Välkommen!

Gå tillbaka
Kontakta oss för offert på grundläggning
  • Kontakta oss för offert på grundläggning

    Hjälp med grundläggning för företag och byggentreprenör. Läs mer om våra tidigare projekt här ›

    • Läs mer om vår integritetspolicy